Skip links

Royal Green

Invesitori : Adem Qorrolli         Përcaktimi : Residencial        Sipërfaqe :  69m2        Lokacioni : Prishtinë,Kosovë        Data: Prill 2022

Shtëpija orientohët në jug-perendim, me pamje të hapur në arkitekur modern të ngroht me të bardhën dominante dhe elemente të drurit. Hapjet në shtëpi luajn rolin kyq në ambientin e brendëshëm me rrezet e diellit të cilat janë të shëndetshme për jetes.Në katin përdhes kemi qëndrimin ditor, kuzhinen me tryezari dhe dhomën e punës me pamje nga oborri si dhe hollin me nyje sanitare të cilat e përmbushin një shtëpi. Garazhda dhe dhoma teknike kanë kyqje në shtëpi.Ndersa kati I pare është privat me dhoma gjumit të cilat kanë dalje në terasa me pamje nga oborri. Shtëpija I përmbush nevojat e klientit që janë parapar në kërkes, dhe e bën atë më unike në përmbaitje.